Natuurbegraafplaats De Maashorst is deze week te bezoeken. (foto: eigen foto)
Natuurbegraafplaats De Maashorst is deze week te bezoeken. (foto: eigen foto) (Foto: )

Week van de begraafplaats, bezoek Maashorst

Land van Cuijk - Verschillende begraafplaatsen in Nederland stellen van 26 mei tot en met 3 juni hun deuren open. Reden dus om deze week eens een begraafplaats in de buurt te bezoeken. Ook Natuurbegraafplaats Maashorst heet bezoekers van harte welkom. Op maandag 28 mei organiseren ze een rondwandeling op hun terrein in een van de mooie natuurgebieden die Brabant rijk is. De wandeling is tussen 09.30 uur en 11.00 uur.

Mensen komen graag in de natuur. Om te wandelen, na te denken, rust te vinden maar ook om kracht te vinden in moeilijke tijden. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een laatste rustplaats in de natuur. Op Natuurbegraafplaats Maashorst wordt eeuwigdurende grafrust geboden op een plek die je zelf kiest. De natuur zorgt voor de graven en samen met Natuurmonumenten zorgt Natuurbegraven Nederland voor eeuwig voor de natuur.

Wees welkom om - onder begeleiding van een van de natuurbeheerders - een rondwandeling te komen maken, en zelf te ervaren wat deze bijzondere plek kan betekenen. Iedereen die zich wil aanmelden of geïnteresseerd is kan contact opnemen met de medewerkers van Natuurbegraafplaats Maashorst. Dit kan telefonisch: 0486-745006, per mail contact@maashorst.nl of kom langs op de locatie aan de Franse Baan 2 te Schaijk, welke dagelijks geopend is. De actuele openingstijden staan op de website: www.maashorst.nl.

Meer berichten