Jeugd L'Arc vier keer kampioen

Afgelopen zaterdag had de jeugd van L'Arc een zeer goede afsluiting van het seizoen. De wedstrijden werden gehouden in Ammerzoden voor de aspiranten, in Middelbeers voor de cadetten en in Schijndel voor de junioren. Bij de aspiranten is dat een open NK, met een geweldige verrassing. Namelijk Gabriel die voor het eerst zijn opwachting maakte en Nederlands kampioen werd in de barebow klasse.

Néia en Marit werden Nederlands Kampioen in respectievelijk de barebow en compound klasse. Marcha is zeer verdienstelijk zesde van Nederland geworden in de klasse Recurve. Bij de cadetten, hielden zowel Bjorn C als Bjorn J huis bij de compounders. Dit resulteerde in een verdienstelijke derde plaats voor Bjorn J en werd Bjorn C als Nederlands kampioen gehuldigd. In de Recurve tweede klasse werd Jondar derde van Nederland. Niels schoot ook een prima wedstrijd en werd zevende.

Bij de junioren was er even een valse start, maar dat werd wel weer goedgemaakt door een redelijke eerste ronde, de tweede ronde van Paul was goed, maar Paul eindigde als laatste. Hij schoot wel met een schouderblessure. Alle ouders, Chris en Sylvia worden bedankt voor de support. En Jan krijgt een pluim voor zijn trainingen.

Meer berichten