Van Schoonhoven nieuwe spits JVC Cuijk

JVC Cuijk heeft de opvolger van Jordie van der Laan binnen. Jeroen van Schoonhoven wordt de nieuwe spits, die volgend seizoen met de roodhemden de derde of misschien wel de tweede divisie ingaat.

De 24-jarige aanvaller heeft zijn ja-woord voor een seizoen gegeven. De Brabander, die in Nijmegen woont, speelde in de jeugd en het eerste elftal van OJC Rosmalen. In de zomer van 2016 verkaste hij naar het Osse DESO, waar hij zich opwierp tot topscorer. Tot november 2017, toen het bestuur besloot het eerste elftal uit de competitie te halen vanwege onderlinge problemen. Van Schoonhoven leek naar FC Lienden te verkassen, maar de KNVB blokkeerde de overgang. Daardoor maakte hij het seizoen af bij VC Herentals, dat in de 3e Klasse B uitkwam. Helaas kon hij de club niet weerhouden van een degradatie.

Van Schoonhoven studeert en woont in Nijmegen. "Met het aantrekken van Jeroen hebben we wederom een regionale speler weten te binden, dat past bij het beleid en de visie van de ingeslagen weg die we als club zijn ingeslagen", vertelt Hans Toussaint, woordvoerder van de Technische Commissie van JVC Cuijk.

Meer berichten