Expert Cuijk nieuwe mouwsponsor JVC Cuijk

De komende twee seizoenen zal de naam van Expert Cuijk op de mouw van het eerste elftal van JVC Cuijk prijken. Eigenaar Tjerk de Sain is trots. "Ik hoop met deze stap een win-win-situatie te creëren."

De elektronicawinkel, alweer veertien jaar in het Cuijkse centrum gevestigd, is geen onbekende sponsor van de Derde Divisionist. "Ik heb al vele jaren borden bij de club hangen, sponsorde twee keer vier jaar de C1 van JVC Cuijk, ben lid van de Businessclub en Expert Cuijk staat op de shirts van mijn eigen team op zondagochtend. Initiatieven die ik op de eerste plaats neem, omdat ik de club een warm hart toedraag", vertelt Tjerk.

"Ik bedacht me net of én hoe ik de sponsoring wilde voortzetten, toen ik werd benaderd. Het doet me goed dat de selectie van JVC Cuijk weer een regionale uitstraling krijgt. Gaat bestaan uit spelers uit het gebied waar ik mijn corebusiness haal. Ik hoop met deze stap ook op de gunfactor. Dat leden bij het aanschaffen van nieuwe elektronica aan mij denken. Voor mijn besluit om straks over twee jaar wel of niet door te gaan, zal dat zeker meespelen."

Tjerk hoopt met zijn besluit de betrokkenheid vanuit de Cuijkse gemeenschap en bedrijfsleven te stimuleren. "Ik sluit me volledig aan bij de weg die JVC Cuijk is ingeslagen en reken op een win-win-situatie voor beide partijen. Ik ben trots dat de naam van Expert Cuijk vanaf deze zomer op de mouw staat."

Meer berichten