Ashton Brothers - Enfant Terribles. (foto: persfoto)
Ashton Brothers - Enfant Terribles. (foto: persfoto)

Nieuw theaterprogramma Schouwburg Cuijk

Half mei valt het nieuwe programmaboekje voor het theaterseizoen 2018-2019 van de Schouwbrug Cuijk bij iedereen in de brievenbus.

Schouwburgdirecteur Sjoerd Meijer: "Onze pashouders en bezoekers die vier of meer keer ons theater bezocht hebben krijgen eerder bericht middels een brief. Onze 200 pashouders kunnen vanaf woensdag 16 mei 19.30 uur voorstellingen boeken. Vanaf vrijdag 18 mei 19.30 uur geldt bestellen voor iedereen. Wil je liever dit niet doen via onze website, of heb je speciale wensen dan is er voor de pashouders de mogelijkheid om op 16 mei van 19.30 tot 21.30 aan ons serviceloket kaarten te bestellen. Op vrijdag 18 mei is er daarna de gelegenheid aan het loket voor alle geïnteresseerden." Het serviceloket is dan van 19.30 tot 21.30 uur geopend.

Derks en Visscher
Het nieuwe programma telt maar liefst 150 voorstellingen. Grote namen verschijnen op het podium van Schouwburg Cuijk. Denk daarbij aan Bert Visscher, Pieter Derks, Freek de Jonge, Jan Smit en terug van weggeweest Brigitte Kaandorp. Dit is slechts een kleine greep uit het programma. Er is ook een grote verscheidenheid aan dans, toneel, musical en muziek. Nieuw zijn onder meer literaire ontmoetingen met onder andere Sonja Barend en theatercolleges met onder meer Gerard Sprong en Joris Luyendijk. Volgende week meer over het nieuwe theaterprogramma. www.schouwburgcuijk.nl

Meer berichten