Foto: voetbal-shoot.

Van der Laan vertrekt bij JVC Cuijk

Jordie van der Laan vertrekt aan het einde van dit seizoen bij JVC Cuijk. Dat heeft de aanvaller woensdagavond laten weten aan de clubleiding. Volgens Van der Laan is dit de moeilijkste beslissing die hij tot nu toe in zijn voetbalcarrière heeft moeten nemen.

De goalgetter is ambitieus en hoopt op een stap naar de Jupiler League of op een buitenlands avontuur. De keuze valt Van der Laan zwaar. Uit respect voor de vereniging heeft hij zijn keuze woensdag kenbaar gemaakt. De Cuijkse club heeft duidelijkheid gekregen en kan nu op zoek naar een vervanger voor de spits. De club vindt het vertrek van Van der Laan spijtig, maar staat voor honderd procent achter zijn keuze. 

Beide partijen hebben afgesproken om te kijken naar de mogelijkheden om Van der Laan op een andere manier voor de club te behouden. Binnenkort hoopt hij zijn trainersdiploma UEFA C te behalen en zijn kennis wil hij graag in de praktijk brengen, het liefst bij JVC Cuijk. De beslissing voor een eventueel trainerschap bij JVC zal afhankelijk zijn van zijn keuze als voetballer.  

De Cuijkse club wenst hem veel succes. De deur staat voor Van der Laan altijd open bij JVC Cuijk.

Meer berichten