De deelnemers van het judokamp van budovereniging Gokyo waren dolenthousiast.
De deelnemers van het judokamp van budovereniging Gokyo waren dolenthousiast.

Geslaagd judokamp budovereniging Gokyo

Na lang wachten was het dan eindelijk zover, het judokamp van Budovereniging Gokyo Cuijk. 26 dolenthousiaste kinderen en 14 begeleiders vertrokken gezamenlijk naar De Wijsthoeve in Heesch waar het hele weekend leuke activiteiten werden gehouden.

Door het mooie weer konden de kinderen lekker veel buiten doen en er werd in groepjes ook hard gestreden om uiteindelijk de winnaars te worden van de 'zeskamp'.

Vrijdag werden de kamers ingedeeld en werden de vlaggen voor de teams gemaakt. Daarna hadden de kinderen veel vrijheid om lekker te spelen. Zaterdag was een intensieve dag, veel spellen en activiteiten. Gelukkig kwamen de kinderen niets te kort, dankzij de sponsoring van Albert Heijn Cuijk. In de avond was er een mooi kampvuur en werd er lekker gebarbecued, deze barbecue werd mogelijk gemaakt door Automaterialen Heesch en Slagerij Willems. Na de barbecue werd er gedanst en gezongen met de grote playbackshow. Zondag werd alles weer netjes opgeruimd en was er nog een huifkartocht. Na de huifkartocht reden we weer gezamenlijk terug naar de Kwel waar de kinderen weer naar hun ouders konden. Aan de reacties van de kinderen te zien en te horen gaan we volgend jaar weer. Budorvereniging Gokyo Cuijk wil alle sponsoren, vrijwilligers en de kinderen bedanken voor een zeer geslaagd eerste judokamp.

Meer berichten