De jaarlijkse rommelmarkt in Haps wordt op donderdag 10 mei weer gehouden in het dorp.
De jaarlijkse rommelmarkt in Haps wordt op donderdag 10 mei weer gehouden in het dorp.

Rommelmarkt in Haps

De jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana staat op donderdag 10 mei (Hemelvaart) weer op het programma in Haps. De markt vindt dit jaar voor de 31ste keer plaats.

Vele duizenden mensen hebben de markt in Haps in de afgelopen jaren weten te vinden. Veel bezoekers komen nog jaarlijks terug. Kenmerkend voor de markt is de overzichtelijkheid waarop de spullen worden aangeboden. Het speelgoed, boeken, schilderijen, electronica, huishoudelijke apparatuur, kleinmeubelen en nog veel meer wordt allemaal uitgesorteerd te koop aangeboden. Er is overigens geen kraamverhuur. Alleen de 'goede rommel' is volgens de organisatie geschikt voor de markt, want zij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit.

Een lange inzameling gaat dan ook aan de markt vooraf. Naast intensief rondsnuffelen is er natuurlijk ook weer de gelegenheid om de inwendige mens te versterken. Onder meer de originele Hapse wafels worden vers gebakken. De mooiste en beste artikelen komen weer onder de hamer van de veilingmeester en tijdens deze markt vindt ook weer een loterij plaats waarmee hele leuke prijzen gewonnen kunnen worden. De markt wordt gehouden in het centrum van Haps en is gemakkelijk te bereiken. Haps is gelegen aan de A73 (afslag Haps, Oeffelt en Mill) en is vanaf de A50 gemakkelijk te bereiken via de N264 (afslag Uden-Gennep). Vanaf 10.00 uur is de markt geopend en de markt sluit rond de klok van 14.30 uur weer. De entree bedraagt twee euro en parkeren is gratis.

Kortom: een leuk dagje uit in Haps. Voor meer info zie www.mvjuliana.nl of de facebookpagina: www.facebook.com/muziekverenigingjuliana

Meer berichten