Logo cuijksweekblad.nl


Wedstrijdbeeld uit het duel tussen JVC Cuijk en HSC'21. (foto: voetbal-shoot)
Wedstrijdbeeld uit het duel tussen JVC Cuijk en HSC'21. (foto: voetbal-shoot)

JVC Cuijk haalt punt op bij HSC'21

Na de 3-0 nederlaag vorige week tegen koploper Jong Vitesse lijkt het er op dat JVC Cuijk de focus niet meer op de competitie heeft gelegd maar zich richt op het nacompetitietoetje. Met als inzet promotie naar de tweede divisie.

door Jos Janssen

Toch moeten voor de reguliere competitie nog zes wedstrijden gespeeld worden. De KNVB heeft de eerste ronde nacompetitie pas gepland op woensdag 30 mei thuis en zaterdag 2 juni uit. Bij winst volgt nog een ronde. Zondag was de trap op de rem al te merken in Haaksbergen. JVC speelde doelpuntloos gelijk tegen HSC'21: 0-0. In een matige wedstrijd waren er aan beide zijden enkele mogelijkheden. Voor rust tweemaal voor Boy Visser. Hij knalde net over en een schot werd geblokt. Na rust vielen binnen een kwartier Ritzen en Visser met een blessure uit. In het wedstrijdbeeld kwam weinig verandering alhoewel in de 88e minuut invaller Bjenze Graat nog een kansje had. Het bleef bij 0-0. In de startopstelling had trainer Kaiser vier spelers opgesteld welke aan het einde van het seizoen vertrekken. Van Zeelst, Ritzen, Visser en Bosch. Basisspeler Alakmak, die blijft, zat op de bank daarvoor speelde Lucas van de Heuvel linkerspits.

De meeste voetbalontwikkelingen gebeuren bij JVC nu naast het veld. Met het aantrekken van Kilian Koesni (Jong NEC), Jacki Chi (sc Woezik) keeper Desny Royendijk (Achilles'29) en Moos Hendriks (VVV onder 19) heeft JVC op dit moment een nieuwe selectie van vijftien spelers. Daar zullen nog enkele spelers toegevoegd moeten worden, want er vertrekken acht spelers. Groot vraagteken is het aanblijven van spits Jordie van der Laan. De veel scorende aanvaller gaat deze week twee dagen op proef bij Wuppertaler SV, een club uit de Regionaal Liga West (vierde niveau Duitsland, red.). Zondag speelt JVC thuis tegen EVV Echt. De aftrap van dat duel is om 14.00 uur.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox