Logo cuijksweekblad.nl


Wedstrijdbeeld uit een duel van JVC Cuijk van dit seizoen. (foto: Sander Berends)
Wedstrijdbeeld uit een duel van JVC Cuijk van dit seizoen. (foto: Sander Berends)

Simons, Djukic en Sarkouk vertrekken bij JVC Cuijk

JVC Cuijk neemt na dit seizoen afscheid van drie spelers. Sergi Simons, Benjamin Djukic en Hafid Sarkouk hebben te horen gekregen dat de huidige nummer vier van de derde divisie zondag niet verder met ze gaat.

Simons viel afgelopen zondag nog in tegen Jong Vitesse, maar kon dit seizoen op weinig speeltijd rekenen. De 22-jarige middenvelder uit Venray kwam twee jaar geleden over van Achilles'29 en kende een goed eerste seizoen. In de huidige jaargang is de concurrentie op de positie van de oud-jeugdspeler van VVV-Venlo te groot.

Djukic kwam alleen in het begin van het seizoen aan spelen toe. De 21-jarige linkervleugelaanvaller kon door werkomstandigheden ook niet altijd komen trainen. De Venraynaar, die in 2016 overkwam van Fortuna Sittard en ook in de NEC-jeugd speelde, kwam in het huidige kalenderjaar nog niet in actie. Sarkouk ook niet. De 26-jarige vleugelaanvaller uit Gennep maakte afgelopen zomer de overstap van De Treffers, maar een doorbraak bleef uit.

JVC Cuijk kreeg vandaag het speelschema binnen van de Play-Offs. Als de huidige vierde plaats ongewijzigd blijft, opent de ploeg van trainer Ruud Kaiser het competitietoetje voor promotie naar de tweede divisie op 30 mei in eigen huis tegen de nummer zestien van de tweede divisie. Dat zou op dit moment sv TEC zijn. De return volgt op 2 juni. Bij een positief resultaat treedt JVC Cuijk op 6 juni opnieuw thuis aan. Dan tegen de winnaar van de strijd tussen de nummer drie van de derde divisie zaterdag (nu Jong Almere City) en de derde divisie zondag (nu UNA). De return volgt weer drie dagen later.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox