Logo cuijksweekblad.nl


De Amsterdam Klezmer Band op de grachten in de hoofdstad. (foto: persfoto)
De Amsterdam Klezmer Band op de grachten in de hoofdstad. (foto: persfoto)

Amsterdam Klezmer Band naar Schouwburg Cuijk

Overal ter wereld eindigen optredens van de Amsterdam Klezmer Band in spontane dansfeesten. De nieuwe theatershow Septacost is meer dan een Klezmerparty. De band speelt met de verwachtingen van het publiek in een multimediale voorstelling die balanceert tussen melancholie en euforie.

Klezmer heeft naast een uitbundige ook een weemoedige kant – net als de band zelf. Septacost is een virtuoze zoektocht naar een remedie tegen eenzaamheid. De muziek biedt gelukkig troost en werkt louterend. Er is licht in de duisternis. De bevrijdende apotheose is nabij.

Septacost ging in 2017 in première op Oerol en onderstreept dat de Amsterdam Klezmer Band zich niet laat beperken door tradities en verwachtingen. Het decor zit vol verrassingen, met videoprojecties die onderdeel worden van het verhaal en de muziek. Inmiddels is de Amsterdam Klezmer Band uitgegroeid tot een internationaal gevierde band met een ijzersterke live-reputatie. De Amsterdam Klezmer Band speelt in clubs en op festivals over de hele wereld - de band heeft inmiddels in ruim 30 landen op het podium gestaan.

De Amsterdam Klezmer Band staat op dinsdag 17 april in de Schouwburg Cuijk. De show begint om 20.15 uur en tickets kosten 20 euro inclusief consumptie en garderobe. Tickets via www.amsterdamklezmerband.com. Meer informatie via www.schouwburgcuijk.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox