Logo cuijksweekblad.nl


Het Vierdaagse Concert 2018 is al druk bezig met de repetities. (foto: Rob van Hassel)
Het Vierdaagse Concert 2018 is al druk bezig met de repetities. (foto: Rob van Hassel)

Veelbelovende start Vierdaagse Orkest 2018

Het Vierdaagse Orkest 2018 heeft voor de aankomende concertreeks de eerste repetities weer achter de rug. Als vanouds is er een nieuw veelbelovend programma samengesteld voor het unieke orkest. De zanggroep is aangevuld met een aantal talentvolle nieuwe gezichten en voor het eerst zal er dit jaar worden samengewerkt met een dansgroep.

De samenstelling van het orkest zelf is niet veel veranderd. Het orkest bestaat uit muzikanten voornamelijk uit het Land van Cuijk, het Rijk van Nijmegen en Noordoost-Brabant. Veel bekende gezichten spelen mee in het korps en wederom staat de succesvolle dirigent Bart van Zutven op de bok. Het muzikale programma is erg gevarieerd, met klassieke werken, maar ook pop, rock en Hollandse meezingers.

Om de zanggroep aan te vullen zijn er eerder dit jaar audities gehouden. De zanggroep staat onder leiding van Stephanie Bongers- van Werkhoven. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een dansgroep. Deze groep bestaat uit vier enthousiaste meiden, die onder leiding van Wendy Peters voor een extra showelement zullen zorgen.

De uitvoeringen voor dit jaar zijn ook al geregeld. Het Vierdaagse Orkest speelt twee keer in Cuijk (Rooie Loperconcert en Kadeconcert), in Wijchen (Markt), in Nijmegen (Goffertpark) en in Boxmeer (Raadhuisplein).

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox