Logo cuijksweekblad.nl


Diny van Vliet (links) overhandigt de cheque aan Hospice de Cocon.
Diny van Vliet (links) overhandigt de cheque aan Hospice de Cocon.

Vier verzorgingsbedden voor Hospica de Cocon

De vierde jaarlijkse benefiet wijnavond van Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze heeft de gewenste vier verzorgingsbedden met nachtkastjes opgeleverd voor Hospice de Cocon in Sint Anthonis. Een symbolische cheque is deze week overgedragen door Lionslid Diny van Vliet aan Miranda van den Broek en Marjolet Kamps, coördinatoren van het hospice.

Met bijna 140 betalende bezoekers (het grootste aantal tijdens de vier georganiseerde edities) was de jaarlijkse wijnavond op 22 maart in Hotel Cuijk een groot succes. De zaal was gezellig ingericht, er was entertainment, een enthousiast publiek en er kon uiteraard een zevental wijnen worden geproefd van het Franse Wijnhuis Vandenbeld, gelegen in de Dordogne. De Nederlandse wijnboer Michel van den Beld verzorgde op interessante en deskundige wijze uitleg over de wijnen. Daarnaast was er bij elke wijn voor de bezoekers een bijpassend gerechtje. Niet-wijndrinkers werden verrast met een bijzondere sappenbar. "We zijn zo ontzettend blij dat de Lions deze actie voor ons hebben gedaan! De huidige bedden zijn echt nodig aan vervanging toe, geweldig dat dit gerealiseerd is", aldus de twee coördinatoren in koor.

De jaarlijkse Lions wijnavond heeft als doel om fondsen te genereren voor het goede doel. Het entreegeld, de opbrengst van de wijnverkoop én de onderhandse veiling van een tiental kavels resulteerde in een mooie opbrengst.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox