Logo cuijksweekblad.nl


Watersport- en recreatiebedrijf Bij Ceulemans viert dit jaar zijn vijfjarig jubileum. (foto: Tom Oosthout)
Watersport- en recreatiebedrijf Bij Ceulemans viert dit jaar zijn vijfjarig jubileum. (foto: Tom Oosthout)

'Cuijk, het Sneek van het zuiden'

Deze zomer viert watersport- en recreatiebedrijf Bij Ceulemans zijn vijfjarig jubileum.

Eigenaar Jaap Ceulemans en maatje Ruud Koning zijn erg enthousiast over het aankomend watersportseizoen: "Er zijn en ontstaan hier aan de Kraaijenbergse Plassen heel veel leuke positieve ontwikkelingen. We proberen de watersport meer in beweging te brengen. Dit is ook het jaar van een Goei Leven Land van Cuijk met als hoogtepunt op zaterdagavond 23 juni de Nacht van een Goei Leven. In het Land van Cuijk worden dan tal van activiteiten georganiseerd, met op de Kraaijenbergse Plassen een drijf-in film. "Vanaf een bootje of van de kant kan je dan film kijken."

Bij Bij Ceulemans zelf gaan ze steeds meer aandacht besteden aan dagrecreatie. "Bij de aanlegsteiger aan Kerkeveld 10, komt een sappenbar met picknicktafels. Een BM zeilboot van een halve eeuw oud wordt een marktkraam. Daar zijn sappen voor de langsrijdende fietsers, wandelaars of de watersporter verkrijgbaar, gemaakt van streekproducten. Ook kan men bij ons motorbootjes, kano's, zeilboten of sup-boards huren om lekker de plassen op te gaan. Het is ook een ideale plek voor een schoolkamp of een watersportdag.

Op zondag 22 april start de eerste 6-daagse zeilcursus van zes zondagen. Er zijn nog plaatsen vrij. In het kader van ons vijfjarig bestaan bieden we in de zomerweken ook Bed & Breakfast aan onder het motto: zeilen, eten, slapen. Vol pension genieten van zeilles en leuke tochtjes. Cuijk wordt het nieuwe Sneek van het Zuiden. Je hoeft er echt niet meer voor naar Friesland te rijden." Voor meer info www.bijceulemans.nl.

2 reacties
Meer berichten


Shopbox