Logo cuijksweekblad.nl


JVC Cuijk verlengt met spelers en haalt talent terug

JVC Cuijk heeft de selectie voor het nieuwe seizoen opnieuw uitgebreid met drie spelers. Lars Loermans maakt definitief de overstap vanuit JVC Cuijk O19-1. Moos Hendrix keert terug van VVV-Venlo en Jay van Boxtel heeft zijn contract met één jaar verlengd.

Loermans traint dit seizoen al mee met het eerste elftal en viel ook reeds enkele keren in tijdens duels in de derde divisie. Op bezoek bij OFC kopte de 18-jarige middenvelder uit Ewijk bij zijn officiële debuut zelfs de winnende treffer binnen.

Hendrix keert terug in Cuijk. De afgelopen twee seizoenen speelde de 19-jarige verdediger voor VVV-Venlo. Hij ging afgelopen zomer mee op trainingskamp naar Den Haag, maar speelde zijn duels in de Onder 19-1. De Beersenaar, die eerder in zijn dorp voor HBV speelde, is erg blij met zijn kans.

Van Boxtel speelt tijdens de tweede seizoenshelft als rechtsachter. De 20-jarige voetballer uit Beuningen kwam in 2015 over van de jeugdopleiding van NEC.

"Deze talentvolle jonge spelers passen in het beleid waar JVC Cuijk een aantal jaren op in heeft gezet", vertelt Hans Toussaint, lid van de Technische Commissie van JVC Cuijk. "Via onze jeugdopleiding talentvolle jonge spelers, vanuit de regio, opleiden. Hen een kans te bieden om het hoogst haalbare niveau, voor henzelf, proberen te bereiken binnen JVC Cuijk. Ook zijn wij als JVC Cuijk trots als wij de ambitie van onze spelers mogen ondersteunen om als 'springplank' naar een BVO organisatie te mogen zijn."

De selectie van JVC Cuijk voor het nieuwe seizoen bestaat nu uit dertien spelers. De komende periode wordt het team verder uitgebreid.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox