Kijk naar Toen: Carnaval in Cuijk

In februari 1968 werd deze loopgroep plus auto in Cuijk tijdens de optocht gekiekt. De gefotografeerde act lijkt over een foto of fotograaf te gaan, maar waarover precies en wat het verhaal erachter is, dát weten wij niet. Wél zien we een aantal prachtige jaren 60-elementen: de mooie rode wagen en het Agio-reclamebord, de kapsels en kleding van de lopers en toeschouwers ademen 'Sixties'.

Cuijk - Kun jij je nog herinneren dat deze foto in 1968 gemaakt werd? Weet jij wat het onderwerp van deze 'foto-groep' was? Herken jij deze plek of de geportretteerde mensen? Wij nodigen je van harte uit om je herinneringen te delen via het digitale geschiedenisboekje voor de inwoners van Cuijk en Sint Agatha op www.bhic.nl/cuijk-en-sint-agatha en kijk bij 'Kijk naar Toen'. Benieuwd naar de reacties op de vorige foto? Ga naar www.bhic.nl/verhalen en zoek op 'Kijk naar Toen'. Andere verhalen over carnaval in Cuijk zijn natuurlijk ook welkom!

Kijk naar Toen
Iedere foto vertelt een verhaal. Het mooist zijn echter de persoonlijke verhalen. De rubriek 'Kijk naar Toen' is een productie van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC), in samenwerking met het Cuijks Weekblad. Reageren kan via www.bhic.nl, telefonisch op (073)6818500 (op werkdagen), per mail via kijknaartoen@bhic.nl of per post: BHIC, Postbus 81, 5201 AB, Den Bosch.

Meer berichten