De Kuukse elfkroegetocht presenteert: Snollebollekes, (Persfoto)
De Kuukse elfkroegetocht presenteert: Snollebollekes, (Persfoto)

Lamme Frans én Snollebollekes naar Cuijk

De Kuukse elfkroegetocht pakt uit in het jubileumjaar. De organisatie van Nederlands enige echte kroegentocht haalt op dinsdag 13 februari twee carnavalsartiesten van Nederland naar het land naar Cuijk: Lamme Frans én Snollebollekes.

Snollebollekes is met zijn hits Links Rechts en Springen, nondeju! als geen ander in staat om massa's feestvierders in beweging te krijgen en is op het laatste moment toegevoegd aan het programma op het grote Frater Jan Baptistplein. Dat Lamme Frans de hitlijsten bestormd met hits als Wakker met een biertje enFeest! zegt genoeg: deze rascarnavaller hoort op de 33ste Kuukse elfkroegetocht thuis en zal te zien zijn op het sfeervolle Kerkplein.

Maar er is natuurlijk veel meer te zien. Denk aan topbands als WC Experience, Piano en Co en Wir Sind Spitze!, vertegenwoordigers van het (moderne) levenslied als Stef Ekkel, Hazes-imitator Lesley Williams en rapper Def Rhymz. Daarnaast is er een hoog gehalte guilty pleasures met Rave van Fortuin, Timmy Tirol en een groot aantal speciaal geselecteerde feestdj's. En vergeet ook de dweilorkesten op het Louis Jansenplein niet!

In totaal zijn er op de zeven podia meer dan 22 artiesten geboekt. Die zijn te bewonderen voor elf euro. Meer informatie over het programma is te vinden via elfkroegetocht.nl. Daar zijn ook tickets te bestellen. Stempelkaarten zijn ook verkrijgbaar in de elf stempelkroegen.

Meer berichten