Zaterdag 20 januari vindt het G-toernooi plaats in het Laco Sportcentrum in Cuijk.
Zaterdag 20 januari vindt het G-toernooi plaats in het Laco Sportcentrum in Cuijk.

Elfde keer Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi SIOL

Dit jaar wordt in het Laco Sportcentrum in Cuijk voor de elfde keer het Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi van SIOL georganiseerd.

Paul Broeren, als lid van de toernooicommissie van SIOL betrokken bij de organisatie van dit toernooi, geeft aan dat dit toernooi inmiddels is uitgegroeid tot het grootste zaalvoetbaltoernooi voor G-teams in Zuid-Nederland. "Het toernooi leeft enorm, zowel bij de deelnemers als de supporters. Dat blijkt ook wel uit het feit dat we al heel snel vol zaten met de inschrijvingen." Dit jaar doen er weer vijftien jeugdteams mee van tien verschillende verenigingen. Otto Hafkenscheid, medeorganisator, benadrukt daarbij dat deelnemen voor de teams vele malen belangrijker is dan winnen, het plezier staat voorop.

Leo Pooth vult aan: "Je kan zien dat het toernooi enorm leeft bij de spelers, ouders, vrijwilligers en bezoekers, een mooiere kennismaking met het G-voetbal is bijna niet mogelijk. Vorig jaar was het gewoon volle bak tijdens de finale."

Dit jaar is er een loterij die tijdens het toernooi georganiseerd wordt. Dankzij de geweldige inbreng van de Cuijkse ondernemers zijn er dit jaar vele prijzen te winnen. Daarnaast zijn ook prins Sjors d'n Urste met zijn adjudant René van de Scheresliepers uit Katwiek aanwezig tijdens dit toernooi. Alle reden om zaterdag 20 januari vanaf 12.00 uur aanwezig te zijn bij het Jumbo Cuijk G-toernooi.

Meer berichten