Logo cuijksweekblad.nl


Thrillermusical Shock in Schouwburg Cuijk

Het bloedstollende Shock, naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland, komt naar het theater als thrillermusical! Gemaakt door hetzelfde team als de thrillershows Vals en BOY 7 Live on stage.

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Vrijdag 12 januari om 20.15 uur in Schouwburg Cuijk | 12+
Meer informatie: www.shockthrillermusical.nl.

Voordat de voorstelling begint is er bij Shock een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mels nieuwe boek! Inschrijven voor de covermodelwedstrijd kan nog tot uiterlijk 4 januari. Jeugdthrillerauteur Mel Wallis de Vries is op zoek naar een jongedame (vanaf 12 jaar) die op de cover van haar nieuwste boek mag prijken. Op vrijdag 12 januari van 19.15 tot 20.00 uur mogen 15 meiden uit Cuijk en omgeving meedoen aan een fotoshoot in de artiestenfoyer in Schouwburg Cuijk en daarbij maken ze kans om op de cover te komen. Aanmelden? Koop een kaartje voor de voorstelling en stuur daarna een mail naar pr@schouwburgcuijk.nl met daarin je NAW-gegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en wie weet word je uitgenodigd om op 12 januari op de foto te gaan. Deelnemen aan de fotoshoot kan alleen als je ook de voorstelling bezoekt! 

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox