Logo cuijksweekblad.nl


Kadoshop Stevens sluit deuren

35 jaar is Kadoshop Stevens gevestigd geweest aan de Kaneelstraat; een begrip in heel Cuijk. Menig uitzet is bij Ria aangeschaft. Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid stonden altijd voorop.

Ria was een gepassioneerde vakvrouw, of het nu ging over de aankoop van een pan, een servies, een mooie kaart of een ander cadeau. Ria kende haar klantenkring, ze wist welk servies er in de kast stond of wat er nog ontbrak bij hen.  Kadoshop Stevens was een vertrouwde naam op een vertrouwde locatie, voortgekomen uit Stevens ijzerhandel waar destijds ijzerwaren, gereedschappen en huishoudelijke artikelen onder één dak werden verkocht. In november 1982 nam de winkel zijn intrek in de Kaneelstraat.

Ria startte destijds met voornamelijk huishoudelijke artikelen. Besloten werd om te gaan verbouwen. Na de verbouwing werden ook cadeauartikelen en kaarten toegevoegd aan het assortiment. Echter twee jaar geleden werd Ria getroffen door kanker, die ziekte werd haar op 3 november 2017 fataal.  Nu is besloten dat de winkel haar deuren zal gaan sluiten. De opheffingsuitverkoop is reeds gestart, op het gehele assortiment geldt nu een korting van 50%. Ria dankt al haar klanten voor het in haar gestelde vertrouwen.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox