Logo cuijksweekblad.nl


Nieuw carnavalslied en ondertrouw boerenbruidspaar

De keuze van het carnavalslied is voor veel carnavalsvierders één van de hoogtepunten van het carnavalsseizoen van de Nölers in Cuijk. Ieder jaar wordt er weer een nieuw lied gekozen dat overal wordt gespeeld bij evenementen en recepties.

Ook dit jaar hebben de Nölers weer het Kuuks Karnavals Kraker Kwek Konkours, afkort 5XK. Deze avond is op zaterdag 6 januari. Iedereen is vanaf 20.30 uur welkom in partycentrum De Bond.

Deelnemers
Aan het begin van de liedjesavond wordt nog een keer het winnende lied van 2017 gezonen door de Kuukse zzp'ers. Daarna kan de strijd om de winst beginnen. Er zijn tijdens deze avond acht deelnemers die de longen uit hun lijf zingen om de jury te overtuigen. De deelnemers zijn: de Kuukse zzp'ers, de Haagsestraat, HNT, de Hofkapel, de Zwabbers, de P&A club en het duo Ruud en Zoran.

Winnaar
Exact om middernacht valt dan het verlossende woord: wie is de winnaar van het carnavalslied van 2018? Met de hele zaal wordt dan het lied nog een keer goed geoefend, zodat iedereen het hele carnavalsseizoen uit volle borst mee kan zingen.

Ondertrouw
boerenbruidspaar

Voor het eerst is dit jaar de ondertrouw van het boerenbruidspaar ook op de avond van het 5XK.

Op dit moment is het voor bijna iedereen nog een geheim wie het boerenbruidspaar van 2018 wordt. Alleen een select groepje van de organisatie weet wie dit jaar uitverkoren zijn. Een betrouwbare bron meldt  dat het nieuwe boerenbruidspaar veel 'knechten' heeft. Iedereen die benieuwd is naar het nieuwe boerenbruidspaar moet om 22.30 uur op het 5XK zijn, want dan gaat het bruidspaar in ondertrouw. Op carnavalsmaandag wordt het paar in de (on)echt verbonden bij het gemeentehuis in Cuijk.

Organisatie
De organisatie van het het Kuuks Karnavals Kraker Kwek Konkours hoopt dat er op zaterdagavond 6 januari om 20.30 uur ontzettend veel mensen naar partycentrum De Bond komen om er een geweldige avond van te maken.

De Nölers wenst iedereen het beste voor het nieuwe jaar en het gezelschap hoopt op veel bezoekers tijdens de evenementen van 2018. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op de website: denolers.nl.

Kuuk Alaaf!

1 reactie
Meer berichten
Shopbox