Logo cuijksweekblad.nl


Zangeres Inge de Weerd.
Zangeres Inge de Weerd.

Terugblikken op 2017 en vooruitkijken naar 2018

Er is veel gebeurd in 2017, een jaar met veel hoogtepunten, maar ook dieptepunten. In Cuijk vonden veel evenementen plaats op het gebied van kunst, muziek, politiek, recreatie en nog veel meer. Vier in 2017 opvallende mensen in de Cuijkse samenleving kijken achterom en laten hun licht schijnen op 2018. Deze week deel 1 met terug- en vooruitblikken van Hans Verhoeven van de Kuukse Kwis, Willem Stok van Centrummanagement Cuijk, zangeres Inge de Weerd en wethouder Rob Poel.

Hans Verhoeven (Kuukse Kwis): "2017 stond in het teken van het opzetten van de eerste Kuukse Kwis. Een goed voorbereidingsteam was snel geformeerd."

"Veel voorpret, groot succes. De gezellige sfeer en vele inwoners die enthousiast deelnamen was voor als organisatie een goed teken. In 2018 dus weer. Na vele jaren heb ik afscheid genomen als voorzitter van de Cuijkse Avondvierdaagse, maar blijf daar toch graag actief bij."

"Ik ben nu bezig met de 30ste editie van het Holland Dans Spektakel met de World Cup Rolstoeldansen in de Kwel. We gaan hiervoor een Corrie van Hugten Award in het leven roepen. Veel betrokkenen vanuit de hele wereld gaan haar felicitaties sturen. We verzorgen met heel veel plezier onze danslessen hier in Cuijk."

Willem Stok (Centrummanagement Cuijk)

"Als voorzitter kijk ik met trots terug op 2017 omdat de centrumondernemers hun vertrouwen naar het Centrummanagement hebben uitgesproken door de Ondernemersvereniging Cuijk (OVC) op te heffen en aan te sluiten bij het Centrummanagement. Natuurlijk zijn wij blij met de opknap van ons centrum door de gemeente. Ik hoop dat ons eerste grote evenement wat gepland staat in het centrum, vanwege deze werkzaamheden, de De Leijgraaf Foodtour 23 april 2018 doorgang kan vinden."

"Mede namens mijn medebestuursleden en alle centrumondernemers wens ik alle bezoekers van ons centrum alle gezondheid toe voor 2018 voor henzelf maar ook voor hun dierbaren." Lees hiernaast het vervolg met de overige twee interviews.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox