Logo cuijksweekblad.nl


Een aantal leden van Scouting Cuijk in kerstsfeer.
Een aantal leden van Scouting Cuijk in kerstsfeer.

Scouting Cuijk gaat weer op pad met kerststollen

Ook dit jaar gaan de leden van Scouting Cuijk weer op pad om kerststollen te verkopen. De kerststollen komen ook dit jaar weer van bakkerij de Haas uit Haps die ze voor een speciale prijs aan Scouting Cuijk levert.

De kerststollen worden geleverd in een doos en ze wegen tussen de 800 en 850 gram. Ze zijn bereid met echte roomboter en amandelspijs. Het is dus niet zomaar een stol en daardoor ook leuk om als cadeau weg te geven aan iemand. De stollen kosten dit jaar, net als vorig jaar, 7 euro per stuk en ze kunnen besteld worden bij de leden van Scouting Cuijk of tot uiterlijk 10 december via de website www.scoutingcuijk.nl of via de mail: info@scoutingcuijk.nl. Vermeld hierbij naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

De kerststollen worden door de scouts in de week voor kerst persoonlijk bij de mensen thuis afgeleverd. De kerststollenactie is één van de meest succesvolle acties van Scouting Cuijk.  De opbrengst komt ten goede aan de groepskas van de verkopende scouts. Hierdoor dragen de scouts zelf een steentje bij aan een gezonde groepskas.  Mede hierdoor kan Scouting Cuijk ook in het nieuwe jaar haar leden extra leuke en uitdagende activiteiten bieden. Scouting Cuijk heeft meerdere keren per jaar activiteiten waaronder een zomerkamp en een filmkamp.

Meer berichten

Shopbox