Logo cuijksweekblad.nl


The Play That Goes Wrong is op 22 november te zien in Schouwburg Cuijk. (Foto: Raymond van Olphen)
The Play That Goes Wrong is op 22 november te zien in Schouwburg Cuijk. (Foto: Raymond van Olphen)

The Play That Goes Wrong in Schouwburg Cuijk

The Play That Goes Wrong is, sinds de verovering van West End, een gigantisch succes.

Cuijk - Het stuk won de Best New Comedy Award, is verkocht aan 29 landen en sinds kort ook te zien op Broadway. Nu is er dan eindelijk een Nederlandse versie, in een frisse bewerking van Owen Schumacher (Koefnoen) en gespeeld door een topcast met onder meer Tina de Bruin, Rop Verheijen en Anne-Marie Jung. Zij staan garant voor razendsnelle slapstick en laten je lachen tot de tranen over je wangen rollen.

Het stuk gaat over een winkeliersvereniging, die ter afsluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren twintig op de planken probeert te brengen.

Dit gaat genadeloos mis en ze raken verwikkeld in hilarische taferelen, waarbij zelfs het decor het loodje legt. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus.

Tekst: Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields. Vertaling en bewerking: Owen Schumacher. Regie: Bruun Kuijt. Spel: Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung, Ergun Simsek, Bas Hoeflaak, André Dongelmans en Frieda Barnhard.

Het stuk is te zien in Schouwburg Cuijk op woensdag 22 november. Aanvang: 20.15 uur, entree 34,50 euro (inclusief pauzeconsumptie en garderobe).

Meer berichten

Shopbox