Logo cuijksweekblad.nl


Woningcorporatie Mooiland heeft de panden van de hand gedaan. (Foto: Mooiland)
Woningcorporatie Mooiland heeft de panden van de hand gedaan. (Foto: Mooiland) (Foto: Willem Menting)

Commerciële panden Mooiland verkocht

Woningcorporatie Mooiland heeft de commerciële ruimten aan de Lavendel 240-382 in Cuijk verkocht aan vastgoedbeleggingsfonds Duinweide Supermarkten. De ruimten bestaan uit supermarkt Jumbo, fysiotherapeut Hofmans 7 Van Benthum, wijkaccommodatie De Nielt, kapsalon Lavendel en een nog te verhuren unit.

De zestig appartementen in hetzelfde complex blijven eigendom van Mooiland en dus beschikbaar als huurwoningen. De koper van de commerciële ruimten is Duinweide Supermarkten uit Alpen aan den Rijn. Zij zijn een vastgoedfonds dat belegt in Nederlandse supermarkten en wijkwinkelcentra die een bewezen sterke vestigingslocatie hebben. Dit fonds wordt beheerd door Duinweide Investeringen, dat naast Duinweide Supermarkten nog negen andere (supermarkt)fondsen in beheer heeft ter waarde van zo'n 130 miljoen euro. Mooiland werd tijdens het verkoopproces ondersteund door Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs uit Nijmegen en Rely vastgoed heeft Duinweide Supermarkten begeleid bij de aankoop.

Mooiland concentreert zich steeds meer op de verhuur van sociale huurwoningen aan mensen met een lager inkomen. Dat betekent dat commerciële activiteiten minder aandacht krijgen.

reageer als eerste
Meer berichten