Logo cuijksweekblad.nl


Het spandoek van basisschool De Regenboog won de eerste prijs.
Het spandoek van basisschool De Regenboog won de eerste prijs. (Foto: Arjan Broekmans)

Enthousiasme bij Cuijkse avondvierdaagse

Ruim 900 enthousiaste deelnemers startten vorige week dinsdag vanaf het Stationsplein in Cuijk aan de avondvierdaagse. Met routes die onder andere langs de Maas en de verschillende wijken van Cuijk liepen, waren de wandelaars van de 5, 10 en 15 kilometer erg enthousiast.

Op de eerste dag liepen de wandelaars via de Maas naar Cuijk-Noord/wijk De Valuwe. Bij de blokhut was speciaal voor alle deelnemers door JOGG een waterpunt ingericht zodat iedereen zijn flesje weer bij konden vullen. Albert Heijn had speciaal voor deze dag bij hun winkel een kraam opgezet waar de deelnemers een stukje fruit konden pakken. De tweede dag ging zoals gebruikelijk door de Heeswijk waar de Jumbo groots uitpakte, om voor de wandelaars verschillende soorten fruit aan te bieden. En de derde dag was het eerste stuk van de route iets aangepast, waardoor ze iets eerder dan gebruikelijk al door Vianen kwamen.

Tijdens de vierde dag was er voor het eerst een spandoekwedstrijd bij de intocht van de avondvierdaagse. De jury van de wedstrijd was het unaniem eens over de winnaar: basisschool de Regenboog. Volgens een van de juryleden gaf het deels geborduurde spandoek met de wandelspreuk 'Deze sportieve kanjers lopen hand in hand door het Cuijkse Vierdaagseland' de doorslag.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox