Logo cuijksweekblad.nl


Kinderen hebben tijdens de Muziekmiddag de mogelijkheid workshops te volgen.
Kinderen hebben tijdens de Muziekmiddag de mogelijkheid workshops te volgen. (Foto: eigen foto)

Proef- en probeermiddag voor jonge muzikanten

Muzelinck Centrum voor de Kunsten in Cuijk organiseert op donderdag 7 september een gratis proef- en probeermiddag muziek voor alle kinderen uit Cuijk die kennis willen maken met een instrument en gezellig met elkaar muziek willen maken.

Cuijk - Om kinderen te laten zien en vooral beleven hoe leuk het is om muziek te maken organiseert Muzelinck op donderdag 7 september van 15.30 uur tot 17.00 uur een muziekmiddag waar kinderen gratis muziekworkshops kunnen volgen en kennis kunnen maken met instrumenten. De workshops (body percussie, ritme leren voelen, etc.) zijn zeer aansprekend en worden verzorgd door Marcel van Wensen.

Tijdens deze middag willen we de kinderen ook zo veel mogelijk kennis laten maken met de mogelijke instrumenten die je bij Muzelinck kunt leren bespelen. Helemaal leuk is het wanneer kinderen een leerling zien spelen of enthousiast horen vertellen over hun instrument. Het zelf uitproberen hoort dan natuurlijk ook tot de mogelijkheden!De Proef- en probeermiddag is een prachtige kans voor kinderen tussen 6 en 12 jaar om te ontdekken of muziek maken bij hen past. De Proef- en probeermiddag vindt plaats in de muziekruimte van de Schouwburg (ingang Fraterstraatje) van 15.30-17.00 uur. Aanmelden is niet nodig, alle kinderen zijn van harte welkom.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox