Logo cuijksweekblad.nl


(Foto: Marco van den Broek)
(Foto: Marco van den Broek)

Jubileum voor logopediepraktijk

Logopediepraktijk Heeswijkse Kampen in Cuijk vierde afgelopen zaterdag het 10-jarige jubileum. Dat werd gevierd in wijkaccommodatie De Nielt van 14.00 tot 16.00 uur. Alle cliënten, hun broertjes en zusjes en ouders waren van harte welkom om het jubileum te vieren.

Cuijk - Sanneke van Elk-Tychon begon op 1 augustus 2007 haar logopediepraktijk Heeswijkse Kampen aan de Rivierduin in Cuijk.

Uitbreiding

Nu, 10 jaar later, is de logopediepraktijk op de Waterkering 10 uitgebreid op meerdere locaties waaronder een dependance op basisschool De Waai en in 't Akkertje te Vianen, maar ook is er een vestiging in Wijchen: Logopediepraktijk 't Mozaïek.

Voortuitstrevend

Het is een vooruitstrevende praktijk en er wordt hulp geboden op het gebied van spraak, taal, stem, adem, eet- en drinkproblemen of het gehoor. In het team van logopedisten is veel specialisme aanwezig. Ons deskundige team staat altijd klaar.

Goochelaar

Tijdens het jubileum werd groots uitgepakt door Logopediepraktijk Heeswijkse Kampen. Zo was er voor de kinderen een heuse goochelaar en ballonvouwer aanwezig, kon er gesprongen worden op een springkussen en de kinderen konden zelfs een glittertatoeage laten tetten.

Ook voor de ouders werd uiteraard goed gezorgd. Het jubileum trok veel aandacht bij de kinderen. Met grote ballonnen werd het voor hen dan ook een mooie dag.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox