Logo cuijksweekblad.nl


Racemonster Max Verstappen zet zijn handtekening. (Foto: Arjan Broekmans/fotocuijk.nl)
Racemonster Max Verstappen zet zijn handtekening. (Foto: Arjan Broekmans/fotocuijk.nl) (Foto: Arjan Broekmans/fotocuijk.nl )

Veel belangstelling voor Kuukse Kwis

Direct nadat de website van de Kuukse Kwis gelanceerd werd, ontstond er in Cuijk veel belangstelling voor deelname aan deze dorpsquiz op zaterdagavond 18 november. De Kuukse Kwis bestaat uit een groot aantal vragen en opdrachten verdeeld over tien hoofdstukken. Vragen over Oud Cuijk, het Cuijks dialect, Cuijk anno 2017 maar zeker ook hersenkrakers en algemene vragen over sport en muziek.

Cuijk - Dus de Kuukse Kwis is zeker niet bedoeld voor alleen autochtone Cuijkenaren, maar voor iedere inwoner van de gemeente Cuijk. Wel is het handig om in je team een Cuijkenaar te hebben die al enige tijd in het dorp woont. Op de website is het inschrijfformulier terug te vinden. Inmiddels hebben al elf teams zich aangemeld. Omdat er ook vragen en opdrachten buiten zijn is het aan te bevelen met minimaal vijf personen een team te vormen. Alles moet ook binnen een tijdsperiode van ongeveer vier uur opgelost worden. De officiële aanmelding is op zondagmiddag 24 september in Café Tapperij Kansas aan de Kerkstraat 7. Vertegenwoordigers van de teams krijgen naast een inschrijfbewijs ook een joker. Deze inschrijfmiddag wordt omlijst met muziek van Take This.

Als opwarmertje hier al twee vragen over sport. Voor de winnaar worden door Zaal Verhoeven twee kaartjes beschikbaar gesteld voor de tonpratersavond Lekker Lache In Kuuk op zaterdag 28 oktober. Op welke dag reed Max Verstappen zijn eerste meters in een F1-auto? Op welk circuit was dat? Mail uw antwoorden naar info@kuuksekwis.nl. Uit de goede inzendingen wordt op 15 september een winnaar bekendgemaakt. Meer informatie op www.kuuksekwis.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox