Logo cuijksweekblad.nl


Foto: SIOL

De voetbaljeugd heeft de toekomst bij SIOL

SIOL is een voetbalvereniging die plezier in het spel hoog in het vaandel heeft staan. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat geldt zeker voor SIOL.

Cuijk - Ook het afgelopen seizoen hebben plezier en inzet van alle jeugdteams tot mooie prestaties geleid. Voor het nieuwe seizoen kunnen nieuwe leden zich nu weer aanmelden. SIOL zal in het nieuwe seizoen met in ieder geval met een record-aantal van 18 jeugdteams actief zijn. De club is echter nog op zoek naar nieuwe spelers voor de categorieën onder 7 jaar (kan vanaf 5 jaar), onder 9 jaar, onder 11 jaar en onder 15 jaar. Het maakt niet uit of je een jongen of een meisje bent, bij SIOL voetballen al heel veel meiden gewoon mee met de jongens.

Bij SIOL kan je eerst een paar keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. De eerste drie trainingen zijn kosteloos. Het enige wat je hoeft mee te nemen zijn voetbalschoenen en scheenbeschermers. Voor jongste jeugd tot 7 jaar bedraagt de contributie zestig euro per jaar, tot 13 jaar is dit zeventig euro en 19 jaar bedraagt de contributie tachtig euro. Daarvoor mag je niet alleen een heel seizoen trainen en wedstrijden spelen, maar wordt de wedstrijdkleding ook nog eens volledig verzorgd door SIOL. Ben je geïnteresseerd, kom dan op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond vanaf 18.00 uur naar het sportpark aan de Groenendijkse Kampen of kijk op siol.nl voor meer info. Mailen kan naar info@siol.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox