Logo cuijksweekblad.nl


(Foto: KWF)
(Foto: KWF) (Foto: KWF)

KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten

De afdeling van het KWF in Cuijk zoekt nog een aantal collectanten. Met slechts drie uurtjes van je tijd breng je de dag dat we kanker verslaan dichterbij. Collecteer dus mee in jouw eigen buurt tijdens de KWF-collecteweek van 3 tot en met 9 september.

Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Daarom financieren en faciliteren we wetenschappelijk onderzoek, beïnvloeden we beleid en delen we kennis over kanker en de behandeling ervan. KWF-afdeling Cuijk helpt mee door geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Samen komen we steeds dichter bij een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Tijdens de KWF-collecteweek gaan ruim 80.000 collectanten door het hele land de straat op. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De collecteweek is dus van levensbelang. Om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken, zijn we op zoek naar nieuwe collectanten in Cuijk. Ellen collecteert al jaren voor het KWF: "In 2001 kreeg mijn vader op 58-jarige leeftijd beenmergkanker. Dit heeft een enorme impact gehad op ons gezin."

Collecteer mee! Meld je aan via kwf.nl/collecte of bel Ellen de Clerck 0485 316997.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox