Logo cuijksweekblad.nl


De vrijwillige boswachter is een gastheer of -vrouw in de natuurgebieden. Je bent zichtbaar aanwezig, legt contact met bezoekers, beantwoordt vragen en informeert. Je hebt ook allerlei leuke weetjes paraat.
De vrijwillige boswachter is een gastheer of -vrouw in de natuurgebieden. Je bent zichtbaar aanwezig, legt contact met bezoekers, beantwoordt vragen en informeert. Je hebt ook allerlei leuke weetjes paraat.

Boswachters gezocht bij Natuurmonumenten

Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor de mooie natuur in de omgeving in te zetten? Natuurmonumenten zoekt natuurliefhebbers voor verschillende vrijwilligersfuncties op en rond Heumensoord, de Mookerheide en Sint-Jansberg. Er is op woensdag 12 juli een informatiebijeenkomst in ’t Zwaantje in Mook.

MOOK - Natuurmonumenten is op zoek naar verschillende functies. Zoals een coördinator voor evenementen en promotieactiviteiten. Dit houdt in dat je evenementen en excursies van a tot z organiseert. Denk aan een Wilde Buitendag, of een Midzomernachtloop. Je treedt op als gastheer/-vrouw van deze activiteiten en stuurt andere vrijwilligers aan.

Als je graag over natuur en Natuurmonumenten vertelt, kun ook als vrijwilliger evenementen aan de slag. Je geeft dan namens de organisatie voorlichting over (gebieden van) Natuurmonumenten aan bezoekers.

De vrijwillige boswachter is een gastheer of -vrouw in de natuurgebieden van Natuurmonumenten. Je bent zichtbaar aanwezig, legt contact met bezoekers, beantwoordt vragen en informeert over ontwikkelingen. Je hebt ook allerlei leuke weetjes paraat.

Als excursieleider bereid je excursies voor en begeleid je groepen door het gebied. Ook vertel je over de rol van Natuurmonumenten. Je vertelt, luistert, antwoordt en improviseert.

Voor het volgen van de ontwikkeling van dier- en plantensoorten zijn de bijdragen van waarnemers onmisbaar. Je gaat zelfstandig aan de slag met het tellen van soorten en het gestructureerd verzamelen van relevante gegevens.

Informatieavond
Interesse in een van de functies of meer informatie? Kom dan naar de informatieavond. Deze is op 12 juli van 19.30 tot 21.30 uur in Herberg Restaurant ’t Zwaantje in Mook. Opgeven kan via mookerheide@natuurmonumenten.nl.

www.natuurmonumenten.nl

Reageer als eerste
Meer berichten