• Alles
 • (20)
  Sport
 • (13)
  Natuur
 • (2)
  Evenement
 • (1)
  Muziek
 • (7)
  Cursus-Workshop

Feestweekend in Haps

zondag 14 oktober 13:00 uur

Op 14 oktober a.s. is het precies 50 jaar geleden dat in Haps blaaskapel 'De Rozenbottels' is opgericht. Het gouden jubileum van 'De Rozenbottels' zal niet onopgemerkt voorbijgaan.

Op zaterdag 13 oktober a.s. wordt in sporthal 'De Stappert' een groot feest georganiseerd voor jong en oud. Markelo, Nederweert, Sittard, Groesbeek en dan nu op 14 oktober Hét Oktoberfest in Haps met de uit Limburg afkomstige band Wahnsinn Op zaterdagavond zal de sporthal hiervoor omgetoverd worden tot een Oktoberfeststube want Wahnsinn staat al 10 jaar bekend om zijn te gekke muzikale live-shows tijdens Oktoberfesten.

Maar liefst 8 rasmuzikanten denderen als een orkaan over het publiek met hun tiroler-polka Power. Het repertoire kenmerkt zich als populaire Schlager, Alpenparade, Glansparade, Hüttenfest, van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie's, alle remmen gaan los!

Bekijk alvast de site om in de stemming te komen: www.wahnsinn.nl Vanaf 21.00 uur zetten ze ongetwijfeld de zaal op zijn kop. Toegangskaarten à € 10,- zijn online te bestellen op www.tirolerfesthaps.com Voor meer info: www.derozenbottels.nl, www.facebook.com/derozenbottels en www.facebook.com/tirolerfesthaps


deel deze activiteit

Locatie

sporthal De Stappert
Haps
Beerseweg 2
5443ap


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.