• Alles
  • (3)
    Sport
  • (1)
    Evenement

Repair Café Cuijk

zaterdag 15 september 9:00 - 12:00 uur

geen

Op iedere derde zaterdag van de maand wordt, van 09.00 tot 12.00 uur, het Repair Café georganiseerd in het Doehuis in Padbroek, Patrijzenveld 117, 5431 JR, Cuijk.

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen) repareren. In het Doehuis is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

U kunt bij het Repair Café terecht met artikelen op het gebied van:

kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, computers etc.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Er is ook een leestafel als u wat langer moet wachten totdat de juiste reparateur beschikbaar is om uw artikel te repareren.

Zoals gezegd zijn de Reparaties gratis maar het Repair Café moet ook regelmatig materialen en gereedschappen aanschaffen om verdere reparaties mogelijk te maken.

Een bijdrage wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Waarom een Repair Café?

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren


deel deze activiteit

Locatie

Het Doehuis
Cuijk
Patrijzenveld 117
5431jr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.