cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Rookstop-training 2 x effectiever dan nationale stophulp

NIEUW ONDERZOEK:

ALLEN CARR STOPPEN MET ROKEN/VAPEN IS TWEE KEER ZO EFFECTIEF ALS HET NATIONALE STOPPROGRAMMA

De Allen Carr-training is vanaf nu een bewezen, medicatievrije, zeer effectieve methode.
Een prima alternatief voor of aanvulling op het huidige nationale rookstop programma dat over het algemeen medicatie adviseert.

De onderzoeksresultaten zijn gerapporteerd in het wetenschappelijke blad BMJ Tobacco Control Journal op 26 oktober 2018, zie de bijlage of volg de link:
BMJ tobaccocontrol

De Allen Carr training is al eerder als bewezen effectief beoordeeld in onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit van Groningen. Dit onderzoek is gepubliceerd het peer reviewed wetenschappelijk blaD BMC :
BMC

De Allen Carr-training wordt al 30 jaar toegepast en is te volgen in 150 centra in meer dan 50 verschillende landen. De training bestaat uit een eenmalige seminar van 6 uur waarbij geen enkele vorm van medicatie wordt aanbevolen. Vele getuigenissen van beroemdheden onderschrijven de effectiviteit van meet af aan, getuige de testimonials op www.allencarr.com
Allen Carr claimt dat de methode meer dan 30 miljoen rokers heeft geholpen te stoppen. Desondanks heeft er nooit eerder vergelijkend wetenschappelijk onderzoek plaatsgevonden volgens de vereiste wetenschappelijke criteria van RCT. Daarom werd deze methode tot dusver als niet bewezen effectief beschouwd.

Paula Rooduijn, trainer/PR manager bij Allen Carr Belgie :
Voor ons is dit een mijlpaal. Wij zijn verheugd dat hiermee na 30 jaar eindelijk de weg voor erkenning is geopend. Wij verwachten dat onze gedragstherapie binnenkort beschikbaar wordt gesteld door de nationale rookstop organisaties en voor dezelfde vergoedingen in aanmerking komt.

Maar zo lang dat nog niet het geval is bieden wij troost: wij geven onze particuliere clienten een 3 maanden geld-terug-garantie.
De Allen Carr training is heel toegankelijk voor rokers: de training duurt maar 1 dag! Juist vanwege de korte duur is de training ook heel efficient toe te passen in bedrijven om de werknemers hulp te bieden bij stoppen met roken. Omdat tevoren geen motivatie vereist wordt, is het aantal deelnemers en stoppers altijd hoog.

Allen Carr Easyway Belgium
(+32) 02/808.19.65
Rupelmondestraat 100B
9150 Bazel (Kruibeke)
paula@allencarr.be
www.allencarr.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz