cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Familievakanties Snowblend volop aan het boeken

Reservaties voor Snowblends FamJam concept van draaien reeds op volle toeren.

Haacht, 7 Augustus 2015: De Belgische wintersportspecialist Snowblend draait reeds op volle toeren voor winter 2015. Dit door het unieke en vooral budgetvriendelijke familieaanbod. Uniek door de eventbeleving voor het hele gezin en de vele gratis extra s. Budgetvriendelijk door een gedreven samenwerking met enkele top skigebieden. Met haar aanbod speelt Snowblend in op de vraag naar goede en vooral betaalbare familievakanties waar 100% vakantiebeleving centraal staat.

FAMJAM: Uniek familieaanbod in een evenementieel jasje Famjam is de verzamelnaam voor de familievakanties van Snowblend. Een knotsgekke week waar zowel kinderen als ouders centraal staan. Geen klassieke en dure hotelvakantie maar wel een budgetvriendelijke oplossing die ouders toelaat om samen met hun kinderen met volle teugen te genieten van een weekje wintersport. Nederlandstalige lessen, gratis kinderopvang, apres-ski met gratis hapjes en tapjes i.s.m. trouwe partners, optredens van BVs voor jong en oud en dit alles in familievriendelijke skigebieden met logement op de piste. Geen klassieke randanimatie, wel BV s, goochelaars en zelfs pinguins Op het vlak van animatie blijft Snowblend steeds verrassen. Apres-ski s met onaangekondigde optredens van BV s. De Piepkes, De Fuckuleles, Arne Vanhaecke, Laura en Bert Voordeckers stonden vorig jaar onverwachts een show te geven tijdens de Apres-ski. Doe daar dan nog een gratis glaasje Cava en Kidibull bij of een warme choco en een Gluhwein en de sfeer is gezet bij jong en oud. Na enkele dagen willen de jongsten niet meer weg bij de apres-ski tot ze de Snowblend song gehoord hebben. Bij dit liedje verschijnen o.a. de Snowblend man en pingu?ns die zorgen voor heel veel lekkers voor de kleinsten.

Gratis kinderopvang van 9u tot 19u Snowblend zorgt alle dagen voor een Nederlandstalige kinderopvang terwijl de ouders gaan skien, tijdens de apres ski of op andere momenten van de dag.

Bestemmingen in 3 landen, logement op de piste en betaalbaar totaalconcept Voor 2015 biedt Snowblend het Famjam concept aan op 4 locaties elk met zijn eigen troeven. Les Orres zit tijdens zowel krokus- als paasvakantie terug in het aanbod met keuze uit chalets of appartementen. Tijdens de eerste week paasvakantie staan ook Les 2 Alpes en het Zwitserse Laax met het luxueuze Rock Resort op het programma. Het Famjam aanbod in Hotel Mc Tirol in Zugspitz is volledig nieuw zowel tijdens de krokus- als paasvakantie. Hier betaal je net iets meer aan de basis maar de luxe die er tegenover staat is dan ook enorm en ter plaatse is Oostenrijk altijd een beetje goedkoper dan Frankrijk en Zwitserland.

Het volledige Famjam aanbod van Snowblend: FAMJAM

We organiseren als sinds 1996 wintersportreizen aanvankelijk voor jongvolwassenen en studenten. Met familievakanties zijn we 3 jaar geleden gestart omdat we merkten dat hier vaak heel veel voor werd betaald en dat het aanbod ?stopte? bij het voorzien van een hotel, skipas en eventueel wat les??, zegt Tim Van den Bergh, General manager bij GlobEvents. ?Elk jaar opnieuw krijgen we op ons Famjam concept enorm veel positieve feedback. Niet alleen doordat we een stuk goedkoper zijn dan de alternatieven maar vooral door de vele originele extra?s die onze deelnemers er gratis bij krijgen. Wij zijn er van overtuigd dat deze aanpak en de uitbreiding van het FamJam aanbod Snowblend nog meer zal kunnen doen groeien en nog meer mogelijkheden bieden om o.a. in samenwerking met enkele partners de nodige extra?s aan te bieden naast het klassieke reispakket.?

Foto s en visuals Via onderstaande Dropboxlink kunnen er fotos en visuals bekeken en gedownload worden. Al dit materiaal is vrijblijvend te gebruiken voor alle berichtgeving met betrekking tot Snowblend. Dropbox Over Snowblend Snowblend is een onderdeel van GlobEvents bvba (Lic A5735). GlobEvents is sinds 1996 een gevestigde waarde in zowel de Belgische, Nederlandse als Duitse reis- en evenementensector. Alle vakantiemerken samen leveren jaarlijks meer dan 135.000 tevreden reizigers op. Vakantiemerken van GlobEvents zijn: Snowblend, Surfblend, Snowjam, Weekendjeweg.be, Holidayblend.com, Ilovemadness.com, Xperience en Gobali. Meer info: Globevents Contact Tim Van den Bergh, Zaakvoerder GlobEvents bvba tim@globevents.com +32.16.23.20.53 +32.496.105.140 E-mail: tim@globevents.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz