cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Natuurkamp op Schouwen

Duik in de natuur tijdens de Summercamps van Stichting Veldstudie!

Stichting Veldstudie heeft als doel kinderen en volwassenen meer kijk op de natuur te geven door daarin veel te beleven en te onderzoeken. Deze zomer organiseert de stichting zomerkampen in haar eigen kamphuis De Schelphoek.

Welke avonturen beleef jij deze zomer?! Wil je mee met een sleepnet excursie op het strand? Doe je mee met een krabben race of ga je op zoek naar je eigen eten in de natuur? Samen hout sprokkelen en leren zelf vuur te maken of samen een vlot bouwen! Tijdens de natuurkampen van Stichting Veldstudie ben je bezig met speuren en spieden in de natuur: wat leeft er in de zee, welke vogels en vlinders vliegen er, hoe is de grond opgebouwd. Stel je voor: een week lang op avontuur in de natuur. Verder zijn er natuurlijk leuke en spannende spellen bij daglicht, en in het duister van de nacht. En als je s avonds moe bent kun je nog even bij het kampvuur zitten voor het slapen in de slaapzaal. Natuurlijk is er af en toe ook tijd voor lekker luieren, en om je eigen dingen te doen. Elk kamp heeft een programma dat past bij de leeftijd van de deelnemers.

Onze natuurkampen zijn dit jaar in Zeeland, in het natuurgebied de Schelphoek. Het natuurgebied bestaat uit bos en bloemrijke grasvelden waar volop avontuur te beleven is. Spannende donkere paadjes in het bos en een grote plas naast het kamphuis waar je heerlijk kan zwemmen of je vlot kan testen. Dus wil je met leeftijdsgenootjes op avontuur? Kom dan met ons mee!

Wanneer? 14-19 augustus 2016
Voor wie? Kinderen tussen de 8-12 jaar
Waar? Kamphuis De Schelphoek, Serooskerkseweg 18, 4327 SE Serooskerke

Kijk voor meer informatie op www.natuurkampen.nl

Summercamps - Powered by Stichting Veldstudie

Educatief Medewerker Clara Wilken
06 21 903 705

E-mail: stveldhb@xs4all.nl
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz