cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Ondanks de verkoop goudprijs is stabiel

Eigenlijk zou de goudprijs te vallen. Maar is hij niet. Hij merkte verder op de kaart technisch belangrijke 200-dagen regel. Zoals je kunt zien op de grafiek, de goudprijs gram is gestopt met de recente neerwaartse trend en trekt terug naar $ 1300 het Amerikaanse ..

Goudprijs terug richting Amerikaanse $ 1300

Een stevige Amerikaanse dollar en de stijgende aandelenmarkten weer echt spreken voor een dalende prijs, vooral omdat wat goud ETFs weer hebben teruggebracht voorraden. In de laatste twee dagen alleen al, werden 5,2 ton goud verkocht. Bovendien is de vraag naar goud vanuit India en China is zwak voor

Het feit dat de prijs van goud, maar verder opgemerkt door 200-daags lijn, heeft vooral te maken met de vele geopolitieke crises. Blijkbaar zijn hoede voor een aantal beleggers, het recente herstel van de beurzen en blijven vertrouwen op goud als een crisis-metaal.

Degoudkoers.com
E-mail: info@degoudkoers.comHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz