cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Nieuwe producten: MB systeembouwpakket

De nieuwe producten van het MB systeembouwpakket zetten er vaart achter. Bijvoorbeeld ons snelste kabelkanaal: Gewoon op een groef 8 klikken ? blijft zitten zonder boren en schroeven. Met de klem 8 doet het kanaalprofiel K er een schepje bovenop. Hetzelfde geldt voor de nieuwe ophanging 8 40:16. Zij maakt gebruik van slanke profielen 8 40:16 om ladingen te zekeren of als snel demonteerbare afscheidingen in stellingen.

Profiel KH 8 80:40

De consequente verdere ontwikkeling van de innovatieve profielen 8 KH! Door de vergrote doorsnede van het profiel KH 8 80?40 wordt de buigvastheid verhoogd, waardoor frames met een hoger draagvermogen mogelijk zijn. Zes groeven zorgen voor bevestigingsmogelijkheden aan alle kanten.

Profielen 8 KH zijn gebaseerd op een innovatief composietmateriaal met een houtvezelaandeel van 70 procent. Zij zijn neutraal tegenover magnetische velden en elektrisch isolerend. Hierdoor zijn zij een ideale aanvulling op profielen van aluminium.

Schroevendraaier met horizontaal handvat TX30

De schroevendraaier met de speciale opdracht: Zijn werkterrein zijn de zelftappende schroeven van de standaard-verbindingsset KH 8. Met de schroevendraaier TX 30 met ergonomisch horizontaal handvat met soft-zones kunnen profielverbindingen uiterst gemakkelijk en zonder veel krachtinspanning worden gerealiseerd

Vind meer informatie:
MB Systembaukasten

E-mail: robinevom@gmail.comHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz