cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Tentoonstelling Schilderijen door Robert Pennekamp in Edegem

Robert Pennekamp (Uithoorn, 1963) woont en werkt in Amsterdam.

Tijdens mijn studie was ik altijd al bezig met schilderen. Inmiddels beoefen ik allerlei disciplines: brainstormen, installaties, beelden en collages maken, concepten verzinnen, site specific art actions, kunst en community art projecten bedenken, organiseren en uitvoeren. Voor mij is kunst meer dan wat moois maken. Het moet me blijven boeien, nieuwsgierig maken, uitdagen, verleiden, verbazen of op het verkeerde been zetten ... Je ergens raken, vragen stellen... Het mag ook best een scherp randje hebben.

In deze expositie krijg je een kijkje in hoe Robert Pennekamp omgaat met wat hij tegenkomt in zijn leven: zijn angsten, zijn levensvisie, zijn frustraties en zijn waarheden. Het is een onophoudelijke ontdekkingstocht, spontaan en in het moment. In ieder kamertje in Huis Hellemans laat hij iets anders van zichzelf zien. Er zijn vele ingangen, vluchtroutes, mogelijkheden en dat maakt het spannend. Zo is onder andere te zien hoe de kunstenaar omgaat met zijn angst voor muizen.

Huis Hellemans vind je in de Strijdersstraat 14 te 2650 Edegem.

Je kan de tentoonstelling gratis bezoeken van 30 augustus tot 21 september 2014:
- woensdag van 14 tot 17 uur,
- vrijdag van 14 tot 16 uur,
- zaterdag en zondag van 10 tot 12.30 en van 14 tot 18 uur.
Telefoonnummer tijdens de openingsuren: 03 289 23 68.
E-mail: huis.hellemans@edegem.be
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz