cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Black Box Voegt broadcast functionaliteiten toe aan de High-Performance Matrix Switch

Black Box heeft de broadcast functionaliteiten uitgebreid voor zijn geavanceerde digitale KVM matrix-oplossing (DKM). Via modulaire SFP (Small Form-Factor pluggable) technologie van Embrionix, kan de DKM matrix switch nu worden gebruikt met seriele-digitale-interface (SDI) technologie, de leidende standaard voor broadcast en mediatoepassingen. De SFPs zullen naast HD-SDI, 3G-SDI, en HD multimedia interface (HDMI) video connecties, ook state-of-the-art KVM signalen ondersteunen en verlengen. Via deze gespecialiseerde SFP connecties zal eveneens real-time signaalconversie tussen SDI, HD-SDI, 3G-SDI en HDMI worden ondersteund.

Het DKM HD Video en Matrix Switch Systeem is een innovatieve koper/glasvezel hybride oplossing die KVM, video routing, en switching en signaalconversie biedt op een enkel, convergent platform. De DKM FX is voorzien van redundante voedingen, hot-swappable onderdelen, en een robuuste, modulaire architectuur die eenvoudig en kosteneffectief schalen om aan de behoeften van de broadcast en media professionals te kunnen voldoen.

Bezoek ons op IBC 2014 in de RAI Amsterdam, 12-16 september, stand E20 in hal 8, voor een live demonstratie van de DKM FX - ogenblikkelijke KVM en SDI switching op een enkel platform - oplossing.

Meer te weten komen? Bezoek onze website

Over Black Box
Black Box helpt klanten over de hele wereld in de media en de audiovisuele sector bij het ontwerpen, bouwen, implementeren en upgraden van bedrijfskritische monitoring en controle-oplossingen, video verwerking en distributie-infrastructuur, en high-performance networking systemen. Deze oplossingen verbeteren de samenwerking en de productiviteit, reduceren operationele kosten en vereenvoudigen back-end systemen, en leveren zo duidelijke concurrentievoordelen.

E-mail: andre.vanderwit@blackbox-emea.nlHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz