cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Slimme keukenapparaten die je moet kennen

Probeer je je keuken slim te maken? Als dat het geval is, is het goed om te weten dat bijna elke centimeter van je keuken slim kan zijn. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zijn er steeds minder dingen die je zelf hoeft te doen in een slimme keuken. Veel van de slimme apparaten in je keuken zijn tegenwoordig stemgestuurd, wat betekent dat je niet eens thuis hoeft te zijn om je oven voor te verwarmen!

Als je alle verschillende slimme apparaten wilt ontdekken die je nodig hebt om je keuken slim te maken, dan zit je hier goed. Laten we erin duiken!

Slimme koffiemachines
Laten we beginnen met een slim apparaat dat van elke ochtend een goede ochtend maakt - een slimme koffiemachine. Een perfecte dag begint met een kopje van je favoriete koffie. Het is niet meer dan logisch dat je keuken is uitgerust met zo n gadget.

Slimme keukenmachine
Op het eerste gezicht verschilt een keukenmachine niet veel van een blender. Hij kan voedsel malen, raspen, hakken en in plakjes snijden, vers sap maken en zelfs deeg kneden. Het belangrijkste verschil is dat je met een keukenmachine geen water of andere vloeistoffen hoeft toe te voegen om te kunnen hakken, fijnhakken, malen en andere soortgelijke taken uit te voeren.

Slimme oven
Een slimme oven is meestal een stand-alone oven, vergelijkbaar met een toastoven maar met veel meer functionaliteiten. Zo n oven kan stoomkoken, airfrituren, dehydrateren en kan ook gewoon bakken en convectiekoken.

Slimme inductiekookplaten
Als je geen fan bent van fornuizen, kun je een autonome oven kopen, zoals we hierboven al vermeldden, en een slimme inductiekookplaat. Deze kookplaten gebruiken inductie om je potten en pannen te verhitten, maar laten de kookplaat koel aanvoelen. In vergelijking met gewone elektrische kookplaten hebben deze inductiekookplaten dus geen tijd nodig om op te warmen en koken ze voedsel sneller. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en veel veiliger dan elektrische en gaskookplaten.

Slimme koelkasten
Alles is slim in een slimme keuken, zelfs je koelkast. Wat kan een slimme koelkast dan dat een gewone koelkast niet kan, vraag je je misschien af? Net als bij andere slimme apparaten kun je je koelkast bedienen met je telefoon of spraakopdrachten geven. Klik hier voor verdere informatie over dit onderwerp: Beste Koelkast

Slimme vaatwassers
Als we een slimme koelkast kunnen hebben, waarom dan niet ook een slimme vaatwasser? Iedereen ziet toch graag schoon en glanzend servies en bestek op tafel staan? Je oude vaatwasser was best goed, maar deze slimme is nog beter.
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz